Galvanizálás

Horgany bevonatot a megrendelő igénye szerinti az alap rétegvastagságtól eltérő vastagságban is tudjuk készíteni. Horgany bevonatot kék színre tudjuk passziválni.

A felületkezelő üzemben galvanikus horgany bevonat készítését tudjuk vállalni. Társaságunk felkészültségéből és felszereltségéből adódóan szolgáltatásait az ipar azon szereplőinek kívánja nyújtani, akik magas minőségi követelményeket támasztanak. Elsősorban függesztett kivitelű alkatrészek bevonatolására vagyunk felkészülve. A maximális méret: 1850*750*1000 mm. A munkadarab a galván soron emberi kéz érintése nélkül darupályán kerül mozgatásra a meghatározott technológiai sorrend szerint. A végtermék magas színvonalú minőségét az alkalmazott legkorszerűbb technológiával garantáljuk.

Kapacitásunkat dinamikusan tudjuk növelni és a megrendelőink igénye szerint átcsoportosítani. Rövid határidővel teljesítjük a megrendeléseket, a vállalási határidőt minden körülmények között betartjuk. Üzletpolitikánk részeként határoztuk meg a bevezetett és működtetett technológiai rendszer keretein belül, hogy vevőink csak állandó, kiváló minőségű terméket kapjanak kézhez, mely termékek elkészítésekor a környezet terhelését minimálisra csökkentettük.

Hívjon minket bizalommal: +36 20 41 95 180